Min webbkurs “Bygg din drömblogg” lanseras idag!

webbkurs bygg blogg squarespace

I går kväll satt jag här, hålögd framför min dator. Efter 14 timmars non-stop-arbete med kursen, och en sista genomgång för att se till så att allt såg bra ut, var det dags att publicera alltihop och bjuda in mina kursdeltagare. 

Jag satt med pekfingret över knappen och varenda tänkbar ångesttanke flög förbi:

“Tänk om hela skiten kraschar?”
“Tänk om jag missat att förklara något helt uppenbart?”
“Tänk om mina studenter blir besvikna?”

Jag satt så i säkert en kvart innan jag vågade klicka. Och efteråt kunde jag knappt stå på benen. Tårarna började rinna. Av lättnad för att månader av hårt arbete var över. Men mest av lycka. 

Det här är det största och mest genomarbetade projekt jag någonsin rott iland, helt på egen hand. Och det är något jag tror och hoppas verkligen kommer hjälpa folk jag bryr mig om: Andra bloggare, onlinekreatörer och digitala entreprenörer. 

Jag har själv varit i den där sitsen, när man brottas med sin blogg, brottas med tekniken, inte får till det, sitter och googlar i timmar, önskar att man hade kompetensen för att kunna förverkliga visionen man har i sitt huvud. 

Att få skapa den resurs jag själv önskar att jag haft när jag började min bloggkarriär känns så obeskrivligt underbart.

Och nu är den alltså lanserad och igång! 

Du kan läsa mer om kursen här, och den går att köpa fram till den 1:a december. Därefter kommer jag tillfälligt att stänga den för nya deltagare, för att samla in feedback och önskemål från mina första studenter och vidareutveckla kursen till något ännu bättre. Samt antagligen höja priset.

Nu förstår jag att ni är trötta på att höra mig babbla om Squarespace och min kurs. I know, I know… 

Det ska bli så skönt att återgå till normala bloggrutiner och skriva om andra saker än detta. Jag har mycket kul planerat för de kommande månaderna. Och ser fram emot att kunna läsa och kommentera mer i andras bloggar också. 

Samt duscha mer regelbundet, äta mer näringsriktig mat och kolla mer tv-serier…