Blogglansering!

Screen-Shot-2016-05-31-at-19.43.51.png

ohsosensitive.com

Mina vänner, idag händer det. Min nya blogg/sajt/projekt OhSoSensitive går live.

Shit vad det här känns stort. Större än någon annan blogg jag någonsin haft. (Och jag har haft ett par, sju stycken. Ish.)

Det är som om allt jag gjort tidigare i mitt 32-åriga liv har lett upp till detta. Alla crappiga (och grymma) jobb jag haft. Alla utbildningar och strökurser jag tagit. Alla projekt jag startat (och övergivit). Alla livets-hårda-skola-lärdomar, erfarenheter och anekdoter.

De ryms alla i den här bloggen, som har ett knivskarpt syfte: att hjälpa andra känsliga, kreativa, folkskygga, rebelliska introverta ta över världen. Metaphorically speaking. 

Som jag skrev i det här inlägget så innebär detta att jag kommer skriva lite mer sällan på lugnochfin. Det kommer bli färre vegorecept och off-topic-inlägg. Och mina texter om högkänsliget, kreativitet, soloprenörskap och att vara introvert kommer hamna på OhSoSensitive.

Däremot kan det hända att jag ibland spinner vidare på dem här och öppnar upp för diskussion.

Och jag kanske känner för att vardagsblogga då och då, samt sprida länkkärlek. (ÄLSKAR explosionen av länkkärlek som råder just nu i bloggvärlden. Läs det här braiga inlägget på Teknifik t.ex.)

Framför allt så kommer jag skriva om arbetet med nya bloggen. Så ni som är nyfikna på hur det kan gå till när man sjösätter ett nytt bloggprojekt, särskilt på engelska och för en internationell publik, kan nog tycka att det är intressant. Det är bara att fråga på i kommentarerna om ni undrar något.

Nu ska jag köra ända in i kaklet med OhSoSensitive. Bloggkalendern är fullspäckad, med ett tema för varje månad fram till december, och jag kissar nästan på mig pga av allt ballt jag ska skapa och skriva den närmsta tiden.

Det här är så så så kul. Blogga är fan livet på en pinne.

Ni hittar nya bloggen på Bloglovin här. Det går också följa den via email.

OCH, om ni är riktigt peppade så bjuder jag in er att joina hemliga emailklubben. (Cheesy namn, men ibland ska man inte övertänka saker utan bara köra.) Den kommer bli lite som virtuella fikadejter med mig kan man säga. Varje söndag skickar jag ett mail med inspiration, peptalk och personliga historier (berättade i högsta förtroende) på månadens tema, samt sammanfattar veckans blogginlägg. Temat för juni är förresten bloggande. 

Det finns också en Facebook-sida, om man gillar sånt.

Vi ses på ohsosensitive.com, och hörs snart igen här! <3