The #blogg100 pressure is on...

IMG_1789.jpg

Det är mycket nu, som man säger.

Detta är typ fjärde dagen i rad jag på allvar funderat på att faila #blogg100 och ge mig själv ett break. Inte för att jag inte vill blogga utan för att jag inte hinner.

Hittills har jag kunnat ägna en eller två dagar i början av veckan bara åt bloggen: redigera bilder, skriva inlägg och tidsinställa dem. Det har varit så skönt att ha ryggen fri resten av veckan, och kunna jobba med andra uppdrag.

Men nu har mitt schema hunnit ikapp mig.

Håller på med ett uppdrag som har en extra intensiv vecka just nu. Mycket tid på plats hos kunden. Det är roligt när jag väl är där, men resorna dit och hem är det som tar kål på mig. Är helt slut när jag kommer hem och har bara kunnat laga mat åt mig och sambon, lägga mig i ett bad och sen trilla isäng.

Samtidigt så har det här med bloggkontinuitet och #blogg100 blivit en principsak för mig nu.

Om jag ska vara ärlig så trodde jag att jag skulle gett upp för länge sen. Det har gått över en månad sedan #blogg100 startade, och månaderna innan dess bloggade jag också varje dag utom nån dag på helgen.

Det här är helt nytt i min värld. Det har typ aldrig hänt förut. Och det känns väldigt bra.

Vissa dagar har inspirationen inte funnits där, och jag har nästan fått panik och velat ge upp. Men så har jag satt mig ner, sänkt mina höga prestationskrav och ändå lyckats producera något.

Inspiration kan komma och gå, men det är motivation och disciplin som får jobbet gjort.