Stora tacksamhetsinlägget

IMG_1228.jpg

Jag svämmar över av känslor just nu. Och det är tack vare er, som läser min blogg och som lämnar så fina kommentarer.

För första gången sen jag startade den här bloggen way back i 2009 så känns den som ett community. Det är inte bara jag som skriver här, det är lika mycket ni också. Vi har en dialog. Det är så häftigt.

Kommentarer är få förunnade i bloggvärlden. Jag vet själv att det ska mycket till för att man ska orka kommentera i någons blogg. Särskilt något längre.

Och med tanke på att många av er kanske läser många andra bloggar också så blir jag extra smickrad när just jag får en kommentar. Det ger mig de energiskjutsar som jag tidigare saknat i mitt bloggande.

Det är svårt att hålla inspirationen uppe när man inte har ett ansikte på de man skriver för. När man inte får så mycket respons på sina inlägg. Men det börjar ju med en själv: ju mer respons jag gett andra bloggare, desto mer får jag tillbaka.

Så tack. Tack från djupet av mitt hjärta. Tack för att ni kikar in här, inte bara en gång utan flera gånger. Tack för att ni gillar och kommenterar. Tack för alla fina och peppande ord. Tack för att ni ställer frågor och delar med er av egna upplevelser och tankar.

Ni gör mig till en bättre bloggare. Jag vill bara ge er mer och mer tillbaka.