Ska man bli lite bohemisk kanske?

Mina planer på inredningsfronten fortskrider. Tre sönderklippta inredningsmagasin och en hel drös loppisfynd senare börjar jag få ett hum om hur jag vill ha det hemma. Och så för några dagar sen, när jag fördrev tiden framför Pinterest, så skrev jag in "bohemian" i sökrutan. På kul. 

Plötsligt föll allt på plats. Det är ju så här jag vill bo:

36048239_060_d aHR0cCUzQSUyRiUyRjIuYnAuYmxvZ3Nwb3QuY29tJTJGLThRakplZVRfT1ZnJTJGVkxaWDNBeXJGN0klMkZBQUFBQUFBQVBpMCUyRkRjQXRCd0tKV1hrJTJGczE2MDAlMkZib2hlbWlhbmJlZHJvb20lMkIlMjgxJTI5LmpwZw== aHR0cCUzQSUyRiUyRjQuYnAuYmxvZ3Nwb3QuY29tJTJGLVpUOXhGODVxQ0hBJTJGVkxaWDNMME1RSUklMkZBQUFBQUFBQVBpdyUyRi1XY01QQ04zcm1BJTJGczE2MDAlMkZib2hlbWlhbmJlZHJvb20lMkIlMjgyJTI5LmpwZw== BH13 enhanced-buzz-wide-489-1370624989-17 enhanced-buzz-wide-1084-1370621325-7

Härligt va? Min inredningsboard på Pinterest är nu full av såna här bohemiska drömbilder: 

Följ louisestigells anslagstavla Interior på Pinterest.

Det är som att den bohemiska stilen smugit sig på mig: Jag är urless på allt det vita, sterila, kantiga hemma hos oss men inte vetat hur jag ska få bort det. Jag har känt ett sug efter att hänga ljusslingor överallt. Jag längtar efter levande växter, EN MASSA levande växter. Vill liksom få in mer av naturen inomhus. Och mer gamla, vackra saker. 

Dessutom så rimmar den väl med mina värderingar. Naturnära. Kreativt och konstnärligt. Andligt. Återvunnet och miljövänligt. 

I samma veva som jag sökte efter bohemisk inredningsinspiration sökte jag även efter bohemisk modeinspiration. Jag kan nämligen känna mig lika hopplöst bortkommen på stilfronten som på hemmafronten. Min garderob är en pinsam röra av billigt H&M-crap, utan någon enhetlig tanke eller vision. Så jag undrar tamejtusan om jag inte ska ta och bli lite bohemisk även här? Titta bara: 

Följ louisestigells anslagstavla Stylish på Pinterest.