Recept: Indiskt blomkåls- och cashewris

Har ännu inte provat mig igenom alla recept i Erica Palmcrantz bok ”Rawfood på Svenska”, men testade ett nytt för några dagar sen som gjorde mig helt frälst:

Indiskt blomkåls- och cashewris
Indiskt blomkåls- och cashewris

Den här rätten kan man äta bara som den är, som jag gjorde, eller så kan man använda den istället för ris i en annan rätt. Den var dock väldigt, väldigt god bara för sig själv

Det du behöver är:
  • Blomkål
  • Naturella cashewnötter
  • Purjolök
  • Olivolja
  • Salt
  • Garam Masala-krydda
  • Färsk persilja

Mal först blomkålen för sig, sedan nötterna för sig. Sen blandar du ihop dem i matberedaren, lägger i en liten bit hackad purjolök och lite olivolja, och saltar och kryddar så starkt du vill ha det. Strö färsk persilja över. Avnjut!

Fler rawfood-recept hittar du här:

Introduktion till rawfood
Åh, underbara rawfood-pasta!
Hasselnöts- och fikonkakor