Planer smids inför lördagens middagsbjudning

Äntlgen får jag planera en till middagsbjudning!
Min mamma och moster kommer över på lördag och jag har såklart storartade planer. (Och denna gången ska hela spektaklet fotas.)

Eftersom att jag nyligen fick hem senaste tillskottet i min receptbokssamling, Tal Ronnens "The Concious Cook", så ska jag laga två rätter ur den. Han har färdiga, säsongsinspirerade menyer i boken, och jag har valt för- och varmrätt från höstmenyn. (Desserten var liiiiite för avancerat, krävde likör och grejer...)

Så, till förrätt blir det gräddig sparrissoppa:


Cream of asparagus soupVarmrätt, pepparstekta portobello-filéer i tomatbearnaise med potatismos:Peppercorn encrusted
portobello filées with
tomato bearnaise
and mashed potatoes(Nej, det är inte kött, det är svamp. ;P)

Och desserten är ifrån Alicia Silverstones bok "The Kind Diet". Peach crumble, heter den. =)

Peach crumble

Recept och bildbevis kommer på söndag! ;)