Nu kokar det i grytan

Screen-Shot-2016-05-26-at-14.58.59.png

ohsosensitive.com teaser

Jag har varit lite tyst de senaste dagarna, och det är för att jag jobbat/jobbar som en crazy person med ett nytt projekt. Nämligen att planera, branda och bygga en ny blogg!

Jag har bokstavligt talat inte haft något annat i tankarna hela veckan. Suttit klistrad vid datorn. Inte lagat nån mat, utan levt på kaffe och mackor. Skrivit så tangentbordet smattrat. Knappt pausat för toabesök. Glömt bort att duscha. Varit en tråkig sambo.

Men sådant är det, soloprenörskapet. När jag har en ny idé så blir jag så upprymd, inspirerad och produktiv att hela världen suddas ut omkring mig. 

Vad är det då jag jobbar med?

Den heter ohsosensitive.com. Det är en blogg/community där jag kommer fokusera på de saker jag brinner allra mest för: kreativitet och soloprenörskap utifrån ett introvert och högkänsligt perspektiv. Jag kommer skriva om hur man hanterar alla de fördomar, jobbigheter och motgångar man möter som introvert. Och hur man äger skiten ur livet som känslig, kreativ och lite rebellisk person. 

Till en början kommer jag översätta och uppdatera ett urval av inläggen härifrån för OhSoSensitive, men sen kommer alla nya inlägg jag skriver om de här sakerna hamna på den nya bloggen. Jag kommer också skapa en massa resurser för att peppa och stötta och lyfta andra introverta, högkänsliga kreatörer över hela världen.

Kommer jag överge lugnochfin?

Nähäerå. Jag startar OhSoSensitive för att jag vill expandera lugnochfin internationellt. Jag vill nå ut till fler, och jag längtar efter att skriva på engelska igen. (Som jag gjorde på den här gamla bloggen t.ex.) Av någon anledning gillar jag min engelska röst bättre.

Jag kommer inte blogga lika ofta på lugnochfin som jag gjort de senaste månaderna, men det finns vissa slags inlägg som jag kommer fortsätta skriva bara här. Vardagsuppdateringar. Nåt vegorecept ibland. Och listor, länkkärlek och annat smått och gott. Och jag kommer fortsätta läsa och kommentera i mina favoritbloggar, och svara på kommentarer såklart. <3

Så vad händer nu?

Om du vill fortsätta läsa mina inlägg om soloprenörskap, bloggande, kreativitet och tankar kring att vara introvert och högkänslig: Gå till ohsosensitive.com och gå med i mailklubben. Då är du med från starten och missar inget. Sajten lanseras inte förrän i början på nästa vecka, och tror det kan ta ett tag innan feeden kommer upp på Bloglovin och andra ställen.

Mailklubben är både ett sätt att prenumerera på bloggen, och ett sätt för mig att ha en närmare dialog med mina trognaste bundsförvanter. Mailen kommer gå ut en eller två gånger i månaden (inte bestämt mig ännu) och innehålla lite intimare snack, pepp och tips från mig. Där länkar jag också till månadens inlägg och bjussar på extramaterial och resurser. 

Men det går såklart precis lika bra att fortsätta komma hit om du är obekväm med att läsa på engelska eller inte är så intresserad av de här ämnena. I love you either way. 

Damn it asså, jag är så peppad på detta. Kan knappt sitta still. Hoppas verkligen att du vill hänga med mig på den här resan...