Nu slutar jag vara bloggperfektionist

Screen-Shot-2015-04-01-at-09.17.48.png

Vet ni vad jag gjort?

Jag hittade en gammal version av lugnochfin på wordpress.com, med massvis av inlägg från 2009 och 2010 som jag rensat bort en gång i tiden. Och så importerade jag tillbaka allihop, inklusive kommentarer.

Det här med att rensa bort inlägg, så har jag alltid gjort. Har inte kunnat hålla tassarna borta från mina gamla blogginlägg för att jag tyckt de varit för inaktuella, för off topic, för larviga, et.c. Jag har inte kunnat komma till ro med tanken att min blogg var (och är) långt ifrån perfekt. Att den är ett livsprojekt, ett work in progress, som gått igenom många faser. Att det är okej att allt det gamla skruttet ligger där för världen att beskåda och kritisera.

Det här tar emot nåt så oändligt, men jag ska fanimej låta allt ligga kvar som det är. Trots ful formatering och bilder som fattas. Om så bara som en terapeutisk övning. Och jag ska också stå emot impulsen att gå tillbaka och “snygga till” hundratals gamla blogginlägg.

Lite självdistans får man ha.

Så varmt välkommen den som vill att rota runt i bloggarkivet som nu blivit ca. 230 inlägg rikare. Här är några personliga favoriter:

Festhets
Operation Vinterjacka
Det förbannade godiset