Mina naturliga ansiktsprodukter

Såhär ser det ut just nu i mitt badrumsskåp. Jag brukar växla lite vad jag använder men för det mesta föredrar jag att tillverka mina produkter själv.

I "Oregano" är det en ansiktsskrubb, efter ett recept ur Lisens Indiska Spa. Den innehåller rasoullera, malda mandlar, malda havregryn, krossade lavendelblommor och hackade, torkade apelsinskal. Den är underbar.

I "Timjan" är det bara vanlig, ren rausollera, en typ av pulvriserad lera från Marocko som känns väldigt likt tvål när man blandar den med vatten. Den tvättar väldigt rent och liksom "polerar" huden. I love it.

I lilla pipettflaskan är ett ansiktsserum med bas av sesamolja och eterisk olja av tea tree och cypress. För blandhy/problemhy kan man säga. Funkar otroligt bra. Räcker med en eller två droppar som man masserar in i blött ansikte och baddar torrt. Resultatet blir matt och sammetslent.