Månadens medlem på betterbloggers.se

 

månadens medlem på betterbloggers.se

Igår fick jag ett mail från en av mina bloggidoler, Linda Hörnfeldt. Hon bloggar på lalinda.se men driver också Sveriges första yrkesnätverk för bloggare, betterbloggers.se, som jag är med i.

När Linda skrev vad saken gällde fick jag gåshud och svimmade nästan av: Jag har blivit utvald till månadens medlem på Better Bloggers och blev intervjuad om min blogg på sajten! Här kan du läsa intervjun.

TACK Linda för denna fina ära!

Om du som läser detta också bloggar så tycker jag du ska kika in på betterbloggers.se och bli medlem. Det är helt gratis, och du får dels massvis av bra guider, tips och inspiration som faktiskt gör en till en bättre bloggare, och kan nätverka med andra i bloggbranschen. Ett helt utomordentligt initiativ tycker jag. 

Bonustips: Linda gör även en av mina favoritpodcasts, Bloggbusiness. Den jag brukar jag götta mig med när jag tar ett långt bad eller en promenad. Blir alltid så peppad och inspirerad av att lyssna på andra bloggare och kreativa människor.