Lista: Om att skratta, gråta, vara sig själv och känna sig vacker

Sandra på atilio.metromode.se postade en så bra lista för några dagar sen som hon kallade ärliga listan. Jag är själv lite frågesugen så jag inspirerades av den och skapade en egen lista. Här kommer den! 

Vad blir du stressad av?
Alldeles för mycket. Men om jag ska välja ut det som stressar mig allra mest så är det människor. I stora grupper. På för liten yta. För nära inpå mig. 

Vad blir du lugn av?
Skogen. Havet. Att bada badkar. Och när min sambo säger “Vi löser det, det ordar sig.”

På en strand i Thailand

 

När kan du verkligen vara dig själv?
När jag är ensam. Med nära vänner kanske jag är mig själv till 80%. Med min sambo och familj, 95%. Men de där sista 5 procenten släpper jag bara fram när jag är för mig själv. Gillar att ha lite knäppa saker för mig utan att behöva förklara mig inför någon.

Hur tror du att andra uppfattar dig?
Det funderar jag ofta på.
Träffar man mig i en miljö och situation där jag känner mig trygg och avslappnad så tror jag att man uppfattar mig som varm, energisk och rolig. Dessvärre är risken större att man råkar på mig när jag inte är till min fördel, och då kanske man tycker att jag verkar spänd, dämpad och lite awkward. 

När känner du dig som vackrast?
I dämpad belysning, efter ett halvt glas vin. Haha, vad tragiskt det låter…

dämpad belysning och vin

Vad skrattade du senast åt?

Den här, som ju egentligen är skitfånig, men som jag av någon anledning tyckte var rolig den dagen. Wienerbröööööö!

 

När grät du senast och varför?
Jag gråter ju stup i kvarten p.g.a. känslig och låttpåverkad. Senast var nog när såg denna dokumentär om papegojor:

 

Är du också frågesugen så sno den här listan vettja! Länka gärna till ditt inlägg i kommentarerna.