Jag ger upp

Ursch vilken tråkig titel. Men det är det enda jag orkar skriva nu. 

Även om jag paradoxalt nog upprätthåller #blogg100 genom att ändå publicera något idag så vet jag att det här inte kommer hålla hela vägen. Jag vill bädda för det redan nu. 

Den här arbetsveckan har varit så intensiv. Har knappt hunnit ens tänka på bloggen. Nu när jag sitter här, på min efterlängtade lediga dag, och vet att jag måste publicera något nu för att inte faila #blogg100 så ger det mig bara ångest.

Jag vill inte känna ångest inför min blogg ever again. Det var precis det här jag ville undvika.

Alltså så förklarar jag härmed min #blogg100-utmaning avslutad, på förhand. Kanske fortsätter jag hela vägen igenom, kanske inte. Men jag låter pressen och stressen rinna av mig, så att jag kan fokusera på att blogga utav lust och inspiration. 

Jag har massvis jag vill skriva om. Jag sitter och skriver på inlägg as we speak. Jag kommer vilja blogga lika ofta som jag gjort hittills. Men inte av #blogg100-principer utan för att jag vill.

Jag tror att det blir roligare för båda mig och för er.