Inspiration och framtidstankar

Jag är på ett allmänt inspirerat humör idag.

Har läst en massa om shiatsu, och känner mig rätt nyfiken på det. Det är något jag definitivt kunnat tänka mig att lära mig och pyssla med. Mycket för att jag dras till japan och japansk kultur, men också för att jag går i tankar på vad jag ska ta mig för när jag är klar med skolan i sommar och flyttar tillbaka till stockholm.
Jag vet inte längre vilken väg jag ska gå. Det enda jag vet är att jag vill hålla på med bloggen väldigt seriöst och jag vill ha ett arbete som jag tycker är mysigt och trivsamt och som ger mig tillräckligt med frihet. Har alltid tänkt att jag ska jobba med något kreativt och fartfyllt, men just nu har jag svårt att se mig själv levandes ett liv som inte har med hälsa och välmående att göra.

Jag vill inte in i ekorrhjulet. Jag vill inte jobba med något som gör mig stressad, spänd och stel. Jag vill inte gå upp sju och sitta vid ett skrivbord till klockan fem, inte ens om det är något jag tycker är kul.
Jag vill jobba med något meningsfullt. Jag vill skapa. Jag vill jobba i en miljö som är stillsam, mysig och inspirerande. Jag vill bestämma själv, åtminståne litegrann.

Så vad ska man hitta på?