Förklaringen till min tystnad, samt ett nytt beslut

ohsosensitive.com

Några har kanske undrat vart jag tagit vägen de senaste snart två veckorna. Så jag tänkte förklara vad jag sysslar med just nu, samt berätta om ett beslut jag fattat på obestämd framtid...

Jag har återupptagit arbetet med Lugnochfins internationella systersajt, ohsosensitive.com. Du vet, den där bloggen för introverta och högkänsliga kreatörer. =)

OhSoSensitive har fått en makeover, som jag är sjuuukt nöjd med:

Har märkt att det är ett vinnande koncept för mig att använda mönster från klädesplagg som bas för en grafisk profil. Lugnochfins färger, header och logga kommer från en jumpsuit jag haft i flera år och älskar. Och för OhSoSensitive använde jag en blus jag hittade på second hand för ett år sen. Fiffigt va? Rekommenderar verkligen den metoden om man är clueless på grafisk design och inte vet var fasen man ska börja. =)

Hursomhelst, med OhSoSensitive väckt ur sin skönhetssömn så har jag stora planer för det projektet. Jag har en engagerad målgrupp där som jag brinner för och vill serva: med veckovisa inspirationsbrev, gratisresurser och produkter. Jag håller på med en gratis emailkurs som jag planerar släppa innan november är slut. Och jag har flera strategier för att bygga min trafik och mitt läsarantal ordentligt under de kommande månaderna.

Men... Jag inser samtidigt att jag inte räcker till för två bloggar samtidigt. (Been there, done that...)

Jag måste fokusera på en sak i taget. Och då jag blivit mer och mer involverad i det redaktionella arbetet på Influencers of Sweden, och skriver artiklar där om i princip samma ämnen jag annars bloggat om på Lugnochfin, så måste jag skala bort någonting. Och det får bli Lugnochfin. Iallafall på obestämd framtid.

Du kommer fortfarande kunna läsa mina inlägg om bloggande, skrivande och entreprenörskap, men på Influencers of Sweden istället. Jag är så stolt över att vara en del av det växande nätverket, och lägger därför hellre mitt krut på att skapa innehåll där, där jag kan nå ut till fler. 

Och om du gillar mina inlägg om introversion, högkänslighet, livsstil och kreativitet så hittar du dem fortsättningsvis på OhSoSensitive! De önskerubriksförslagen jag fick i mitt senaste inlägg t.ex, många av dem kommer jag skriva om, men på OhSoSensitive istället.

Jag kommer alltså fortsätta skriva på som vanligt, men uppdelat på två andra sajter. 

Så om du vill fortsätta följa mig tycker jag du ska:

1. Prenumerera på OhSoSensitive på t.ex. Bloglovin eller med Feedly.

2. Om du vill få inspirerande brev från mig varje vecka, liknande Lugnochfinbreven: prenumerera på OhSoSensitives motsvarighet: OhSoSensitive letters. I dem kommer det bli mycket action framöver...

3. Och vill du följa mig i min vardag så hittar du mig på Instagram, där jag också börjat vara mer aktiv:

@louisestigell

Så, vi fortsätter väl vara vänner? =)