Festhets?

Kära läsare. Det är äntligen helg och slutet på en lång, kanske jobbig vecka.

Vad har ni för er just nu?

Myser ni hemma i soffan framför tvn? Kanske kollar på nån film? Äter godis och läser nån skitbra bok? Har romantisk middag med tända ljus ihop med er pojk-/flickvän kanske? Tar ett varmt bad och bara kopplar av och värmer era frusna kroppar efter att ha stressat runt ute i världen hela veckan?
Sitter ni kanske ute på nån trevlig krog med några klasskompisar och umgås? Tar en middag på stan med några från jobbet?

Sitter i ett högljutt vardagsrum och dricker billig öl med folk ni inte känner? Står ute någonstans och fryser i kort kjol och högklackat, och trängs för att komma in på nån klubb? Betalar 80 spänn för inträde, 40 för garderob och 120 för en drink? Skriker er hesa för att överrösta musiken och kommunicera med er kompis, som ändå inte bryr sig så mycket för hon/han spanar på ett ragg? Häller i er öl efter öl efter öl, för att ni är uttråkade eller känner att ni borde eller för att ni blir bjuden o.s.v? Blir kladdad på av en full och svettig människa ni inte känner?

Sitter ni lutad över toaringen på en skitig krogtoalett och spyr upp en halv liter hamburgare- och pommesblandad alkohol? Skickar pinsamma  sms till era ex? Halkar i en trappa och gör bort er inför ert ragg och hans fem polare? Går på efterfest hos en människa vars namn ni varit för full för att uppfatta, och försöker hålla ångan uppe trots att ni varit vakna sen 7 imorse och jobbat hela dagen och egentligen inte vill annat än att få komma hem till er sköna säng och somna med tuggumit i munnen och kläderna på, men nu sitter ni ändå där i en soffa ihop med en massa fulla ,trötta och desperatkåta människor och ni undrar: ”Vad fan gör jag här?”

Eller?

Inte?

Häpp. Bara undrade… ;P

Hittade en intressant artikel om den s.k festhetsen på aftonbladet.

Oavsett vad ni gör ikväll så hoppas jag ni har det trevligt. Själv ska jag göra mig en kopp te och krypa ner i soffan under min filt och kolla på Star Trek. Sånt som jag gör på fredagkvällarna. ;)

Puss på er!