En bloggs evolution

Jag råkade precis gå in på Wayback Machine och hitta alla outfits den här bloggen haft genom åren. Wow, vilken nostalgi! 

Samtidigt som det gör det mig lite ledsen, för jag har begått ett vanligt misstag bland bloggare: jag har raderat alla gamla inlägg som jag skämts över.

För mig har det aldrig varit tydligt och konstant vad den här bloggen ska handla om. Jag haft identitetskriser var och vartannat år, designat om bloggen och plockat bort alla inlägg som inte passar in. Framför allt har jag varit influerad av den amerikanska bloggscenen, där man i princip bara ska spotta ur sig "värde" och vara så opersonlig som möjligt. Så jag har i panik raderat alla "värdelösa" dagboksinlägg och bara fyllt bloggen med torra, tråkiga artiklar. 

Nu är jag äldre och visare och har insett ett och annat om bloggande:

  • Fakta är inte intressant utan en person bakom den.
  • Personliga inlägg är värdefulla, kanske de mest värdefulla.
  • Man kan leverera värdefull fakta på ett personligt sätt.

Dessa är mina nya bloggregler. Vilken är din bloggfilosofi?

Några av lugnochfins "outfit of the year":

lugnochfin 2009 lugnochfin 2010 lugnochfin 2011 lugnochfin 2012 lugnochfin 2013 lugnochfin 2014