Dags att bli bättre på det här med foto

Vet du en sak? Jag har bloggat sedan typ 2007 men aldrig ägt en vettig kamera och aldrig brytt mig särskilt mycket om bilderna i min blogg. Det är som om jag inte hängt med överhuvudtaget.

Hursomhelst så ska det bli ändring på det nu. Bloggen ska få fler och bättre bilder, och jag ska visa mig mer på bild, trots att jag är värsta kameraskygg. Och trots att min liv inte är särskilt glamoröst och spännande se på. Det här är t.ex. jag , nyss hemkommen från stan, med räkningar i hallen, matkasse på golvet och elektriskt hår dolt under jackhuva. Livin' the life.

min glamorösa vardag

Har införskaffat ett litet stativ och en fjärrutlösare. Ett steg på vägen mot en riktig kamera någon gång i framtiden.

kamerastativ och fjärrutlösare

För att inviga grejerna gjorde jag en första photo shoot. I den ryms hela känslospektrat:

hela känslospektrat

 Kamera- och fototips emottages tacksamt i kommentarsfältet!