Angående energidrycker

Koffeinknarkandet går bara mer och mer överstyr. Nu döper man t.o.m. skiten efter knark, fan vad smart.
Alltså, jag har inget emot lite koffein. Dricker gärna en kopp kaffe då och då, och fullkomligt häller ju i mig grönt te. Men energidrycker har jag inte riktigt fattat. De smakar ju skit först och främst, sura och sliskiga. Tomma kalorier. Och man riktigt känner ju hur ens kropp försuras när man dricker dem. Och människor häller i sig dem på löpande band och blandar dem med alkohol och super ihjäl sig.
Är man trött och slö så kanske en bättre lösning är att ta itu med anledningen till att man är det. Att lyssna på sin kropp for a change. Men det är klart, vi gör ju det aldrig annars heller utan tar hellre tabletter för att få tyst på den.

Jag vet att människor är lata och alltid vill ha quick fixes, men någon jävla måtta får det väl vara. Vi blir ju sjuka och dör av allt vi håller på med. Överöser våra kroppar med fejkade produkter och skräp och spenderar sen miljarder för att komma på botemedel för alla sjukdomar vi får av det.
Idioti.

Är du trött och har energibrist: drick vatten, lägg dig och vila en stund, träna eller testa att lägga dig på en spikmatta t.ex. Men snälla söta, drick inte energidrycker. Var lite snäll mot din kropp.