All in på Dr. Organic

Dr. Organic Moroccan Argan Oil

För nån vecka sedan när jag strosade runt i hälsokostbutiken, vilket förresten är något jag gör alldeles för ofta och länge, så råkade jag gå all in på Dr. Organic.

Köper sällan produkter p.g.a. är ju lite cynisk och vill helst tillverka mina grejer själv där jag kan. Men damn it, jag faller för frestelsen ibland. Är riktigt svag för Estelle och Thilds ansiktsprodukter, och Weledas hårvårdsprodukter. Tills jag upptäckte Dr. Organic. Och OBS, det här är inget sponsrat inlägg och det innehåller inga affiliatelänkar. Det här är mina ärliga, oköpta åsikter.

Jag älskar, älskar, älskar det här märket och alla de produkter jag testat hittills. Ansiktskrämerna och kroppslotionen är sådär perfekt mjuka och feta som man vill ha dem, men går ändå in i huden snabbt. Deras deodoranter funkar, trots att de inte innehåller aluminium och andra läbbiga grejer som täpper till porerna. De luktar inte lika starkt som jag tycker att många av Weledas produkter gör, även om det är från naturliga eteriska oljor. Och de är inte svindyra.

Så Dr. Organic alltså. Två tummar upp. =)